Contact

Nieuwe koers voor de VVD in Stede Broec

Lijsttrekker Martien Krijger van de VVD Stede Broec heeft een nieuwe koers ingezet voor de VVD Stede Broec. Alle raadscommissies gaan bezet worden door nieuwe mensen. Krijger: “We hebben een behoorlijke instroom gehad van nieuwe mensen en die gaan we volledig inzetten.”

Krijger vindt dat hij een missie heeft om de VVD vitaal naar de toekomst te loodsen. De VVD’er geeft de opsomming van de commissie samenstellingen: “Peter Hoek en Ivo Nooter gaan de commissie Samenleving bezetten, in de commissie Grondgebiedzaken komt het liberale geluid door Ellen de Jong en Jan Spin en in de commissie Regionale, Bestuurlijke en Financiële Zaken gaan Mike Lezaire en Joey Leeuwinga doen. De laatste twee genoemde zijn onze jonkies met respectievelijk 24 jaar en 21 jaar oud!”, aldus de huidige fractievoorzitter.

Krijger gaat zich meer op de achtergrond begeven door te coachen, samen met André Ruijter en Tjebbe Tip. De laatst genoemde is ook een nieuw gezicht voor de VVD in Stede Broec. De beste man neemt veel raadservaring mee uit de gemeente Hollands Kroon.

In de raad zal Krijger wel zijn stem laten horen. “Ik hoop dat de inwoners ons voldoende zetels gunnen, zodat we in ieder geval ook Mike Lezaire als verjonging in de raad kunnen aanbrengen. We wachten met spanning de komende verkiezingen af!”