Contact

Aanslagen gemeentelijke belastingen op de mat

Eind februari 2019 vallen de aanslagen gemeentelijke belastingen bij de huizenbezitters en eigenaren van bedrijfspanden in Stede Broec op de mat. Bij de aanslag van 2019 wordt ook de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand bekend gemaakt.

De gemeentelijke belastingen, onder andere de OZB en de afvalstoffenheffing, werden afgelopen december vastgesteld door de gemeenteraad van Stede Broec. De OZB stijgt voor huizenbezitters met enkele tot vele tientjes en voor bedrijven met 15 procent (!). De afvalstoffenheffing gaat met 10 procent omhoog.

Vragen

Vanaf 28 februari tot en met 7 maart is van 8.30 uur tot 12.30 uur in het gemeentehuis een medewerker van de afdeling Belastingen aanwezig. Woordvoerder gemeente Stede Broec: “U kunt uw eventuele vragen over de aanslag en/of WOZ-beschikking stellen. Ook kunt u in de ochtenden telefonisch contact opnemen met een medewerker van Belastingen. Belt u ’s middags, dan wordt uw vraag door een medewerker van het KCC beantwoord of u wordt binnen drie dagen teruggebeld.”

Zie ook: OZB voor huiseigenaren en bedrijven omhoog.