Contact

Mega Matrozen Festijn tijdens kermis Bovenkarspel

Er komt een heus Mega Matrozen Festijn naar Bovenkarspel. Het thema van de kermis van Bovenkarspel is bekend gemaakt. Het dorp moet tijdens Pasen vol met matrozen en andere zeelui lopen.

Het kermiscomité Bovenkarspel heeft er dit jaar voor gekozen om het thema op een ludieke wijze bekend te maken. Het thema werd in eerste instantie niet via Facebook bekend gemaakt, maar door middel van posters door Bovenkarspel en omgeving. “Op deze manier willen wij ook mensen die minder op social media actief zijn bereiken. Het leek ons een leuke actie om zo de kermisgangers warm te maken voor de kermis tijdens Pasen”, aldus een woordvoerder van het kermiscomité.

Kermis Bovenkarspel vindt elk jaar plaats tijdens Pasen. Dit jaar van zaterdag 20 tot en met dinsdag 24 april. De activiteiten vinden plaatsen bij het Nassaupark (kermisattracties), Café De Buren, de Flora Bar en Vereenigingsgebouw “de Tuf”.

Meer informatie over de programmering binnenkort via de Facebookpagina van het kermiscomité.