Contact

Aanhoudingen verricht na woningoverval Lutjebroek

In de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari werd een bewoner van de Begonialaan overvallen in zijn woning. Er werden vier aanhoudingen verricht.

Op maandagnacht 25 februari om 00.30 uur drongen vier mannen een woning in Lutjebroek binnen. De bewoner werd door hen mishandeld. De indringers namen diverse apparatuur mee en vluchtten in een personenauto. Agenten zagen deze auto op de P.J. Jongstraat in Lutjebroek rijden. De bestuurder parkeerde het voertuig daar op de stoep. De vier inzittenden werden gecontroleerd en aangehouden. Het zou gaan om een 29-jarige man uit Medemblik en een 27-, een 28- en een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaatsen. De politie doet nog onderzoek naar eventuele andere verdachten.

De bewoner had een verwonding aan zijn hoofd en is hiervoor naar het Dijklander Ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Telefoon

Vlak voorafgaand aan de aanhoudingen werd op de P.J. Jongstraat door een fietsster een telefoon afgegeven aan de politie. Zij had deze op straat gevonden. De politie zou graag met deze fietsster in contact willen komen.