Contact

Rob Lee opnieuw op Taaipop

Rob Lee is als geboren ‘Streker’ geen onbekende. Ook op Taaipop is hij een graag geziene gast. Zo heeft hij twee keer eerder Taaipop knallend mogen afsluiten. Inmiddels reikt Rob met zijn show ver buiten de landgrenzen. Maar gelukkig keert hij dit jaar ook weer op Taaipop terug, ditmaal als aftershow van Jebroer én perfecte opwarmer voor Terminal & Vavaculo!

DJ Rob Lee

Het dak gaat eraf

Rob staat bekend om zijn energieke, sterke en indrukwekkende shows. Daarbij staat hij altijd met een grote glimlach te draaien. Voor Rob is een optreden net zo’n feestje als voor zijn publiek. Zijn verschijning, skills en interactie met het publiek maken dat Rob Lee een gewilde DJ is, zowel nationaal als internationaal. Of zoals Rob zelf zegt: ‘Iedere keer als ik voor een publiek speel, voelt het als een beloning voor al het harde werk achter de schermen. Een uiteindelijke ontlading van al mijn energie en skills. Ik mag de tent bouwen, rocken en afbreken! Niets is belangrijker dan de energie, de muziek, maar vooral, mijn fans.’

Cube Outdoor

Internationaal succes

De laatste jaren heeft Rob Lee behoorlijk aan de weg getimmerd. Naast draaien op meer dan 500 festivals en in verschillende clubs, zijn de door hem zelf georganiseerde festivals Cube Indoor en Cube Outdoor inmiddels vaste waarden in het festivallandschap. Maar ook in het buitenland is hij geen onbekende. Rob heeft gedraaid in China, Brazilië, Griekenland, Israël, Portugal en op partyeiland Ibiza. En in februari 2019 zijn Thailand en Bali aan deze indrukwekkende lijst toegevoegd.

Doordat Rob op zoveel verschillende plekken en in zoveel verschillende landen heeft gedraaid, gaf dat hem de gelegenheid om verschillende sets te creëren. Hij wil er namelijk altijd zeker van zijn dat zijn publiek geniet. Grensverleggend in het kwadraat! Ben je benieuwd wat Rob deze keer voor ons in petto heeft? Kom dan op zaterdag 13 april naar Café de Paus in Lutjebroek. Wij hebben er weer zin in! Jij ook?

Wil je alvast een voorproefje? Luister dan hier naar A Next Level Journey:

Of check dit live optreden: