Contact

Online nachtsupermarkt voor Westfriesland

Morgen, vrijdag 1 maart, gaat de website live van zijn online nachtsupermarkt. Inwoners uit de regio Westfriesland kunnen bij hem terecht voor lastminute artikelen voor de koelkast. Max Wildöer uit Andijk is er klaar voor.

De afgelopen jaren werkte Max Wildöer in Amsterdam, waar de nachtsupermarkt al een begrip is. “In de grote stad is het echt een ding, zo’n supermarkt aan huis”, vertelt hij. Wildöer woont inmiddels in Andijk en weet dat er genoeg jongeren en jeugd zijn die hier gebruik van willen maken. Hij ging langs met het idee bij ondernemers, horeca en inwoners in de omgeving. “Ik kreeg alleen maar positieve reacties”, zegt hij enthousiast.

Afleveren aan huis

De jonge ondernemer gaat zijn zaken online regelen. Je kunt online bestellen en betalen. Dan stapt hij vervolgens in zijn bus en komt hij de consumpties bij je brengen aan huis. “Het komt vaak genoeg voor dat je met een verjaardag door je drank bent of dat je na een feestje thuis nog wilt napraten, maar de koelkast leeg is. Dan kan je bij mij terecht.”, aldus Wildöer.

Nachtbraken

De man achter de nachtsupermarkt is altijd een nachtbraker geweest, dus tegen die lange nachten ziet hij niet op. “Ik moet gewoon even die biologische klok omzetten en gaan”, aldus Max. Op zijn website ‘De Nachtsuper’ kun je bestellen van woensdag- tot en met zondagavond vanaf 22.00 uur tot het ochtendgloren.