Contact

The Iron Man in juli naar Westfriesland

Deze zomer komt het sportevenement The Iron Man naar Westfriesland. Het is naast Maastricht, de tweede locatie in Nederland waar het evenement wordt gehouden, waarbij deelnemers moeten zwemmen, fietsen en hardlopen.

In het weekend van 7 juli zal Westfriesland drie dagen lang in het teken staan van The Iron Man. Er is een kids run, een night run en twee varianten van The Iron Man met verschillende afstanden.

Tot nu toe hebben er 650 mensen uit Westfriesland zich opgegeven voor de verschillende onderdelen van The Iron Man begin juli. En als het aan de organisatie ligt, worden dat er veel meer. Deze zomer is pas het begin van The Iron Man in Westfriesland. Het evenement heeft zich voor de komende vijf jaar verbonden aan de regio en zal dan ook elk jaar weer opnieuw worden gehouden.

Om het evenement in goede banen te leiden, zijn er zo’n 200 vrijwilligers nodig. Geïnteresseerden kunnen zich deze maand melden bij Stichting West-Friesland Events, die ook betrokken is bij de organisatie.