Contact

Strekerderby tussen Grootebroek en Hoogkarspel

Aanstaande zaterdag 16 maart vindt de wedstrijd De Zouaven – SC Spirit ’30 plaats in Grootebroek. De aftrap van de strekerderby is om 19.00 uur op sportpark De Kloet.

In Hoogkarspel werden er door De Zouaven drie punten binnengesleept. Spirit zet momenteel een goede reeks neer en is opzoek naar meer punten. De Zouaven heeft afgelopen weekend punten laten liggen, maar de koploper is vastberaden om de drie punten in Grootebroek te houden.

Tijdens de rust is er een loterij met als hoofdprijs een reischeque ter waarde van 250 euro geschonken door VakantieXperts De Valk. Verder wordt er een reischeque van 75 euro geschonken door voetbalreizen.com en zijn er vele andere prijzen.

Gezellige voetbalavond

In de kantine een en al gezelligheid en genoeg gelegenheid om de strekerderby samen met onze vrienden uit Hoogkarspel te evalueren. Kortom, een gezellige voetbalavond waarbij rivaliteit en sportiviteit hand in hand gaan.