Contact

Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Aanstaande zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag in Stede Broec. In het kader van die dag maakten de scholen in Stede Broec de wijk rondom hun school schoon afgelopen week.

Burgemeester Wortelboer en wethouder Nootebos gaven vorige week het startschot bij basisschool de Wendel. Gewapend met vuilniszakken en afvalgrijpers ruimden ze samen met de kinderen veel zwerfafval op. Ook het Clusius College, basisscholen de Molenwiek, ’t Vierspan, De Klim-Op, de Willibrordus, de Praktijkschool, de Woud en ’t Palet deden mee aan de actie.

Doe mee

Vindt u het fijn om in een schone omgeving te wonen? Gemeente Stede Broec organiseert op zaterdag 23 maart op de landelijke opschoondag diverse opruimacties! Inwoners worden van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. Zo dragen we samen op een gezellige manier bij aan een schonere leefomgeving!

Het ruimen van zwerfafval beperkt zich niet alleen tot de Landelijke Opschoondag. Iedereen is het hele jaar welkom om zwerfafval op te ruimen. Uiteraard mag dat alleen, maar samen is wel zo gezellig! Aanmelden kan altijd via www.koggenland.nl/opschoonactie.