Contact

Hart van Stede Broec trapt op 18 mei af

Op 18 mei 2019 gaat Hart van Stede Broec van start met het eerste evenement. De organisatie heeft voor 2019 een reeks evenementen in het verschiet. Op zaterdag 18 mei vangt Stede Broec Live aan.

Om 11.00 uur zal het terras op het Streekplein open gaan voor publiek. Om 12.00 uur zal burgemeester Ronald Wortelboer het evenement openen. Deze dag zal in het teken staan van saamhorigheid en gezelligheid. De muziek zal verzorgd worden door Sven Reus, Young & Younger en Menno Bruin.

De organisatie houdt een grote opening waarbij er van alles te beleven is, de bibliotheek is aanwezig met hun digilab, JC Inventas verzorgt een DJ workshop, er staan foodtrucks en er is een kidscorner. In de kidscorner worden knutselworkshops verzorgd, kinderen kunnen worden geschminkt en er zijn verschillende spelactiviteiten. Ook is er een loterij met verschillende prijzen.

Theater

Het Postkantoor – Theater Bovenkarspel zal je meenemen in de magische wereld die theater heet. Van 11.00 uur tot 19.00 uur is er voor alle leeftijden vermaak op het plein naast het Streekhof.

Meer informatie over aankomende evenementen van Hart van Stede Broec via www.hvstedebroec.nl. De entree is gratis.