Contact

Derde Avond4daagse in Stede Broec

Volgende week is het dan zover, de Avond4daagse! Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei wordt er voor de derde keer vier avonden gewandeld door Stede Broec. Er worden verschillende routes door de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek gelopen. Men kan kiezen uit 2,5 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer.

Na twee succesvolle edities met meer dan 900 deelnemers kijkt de organisatie alweer uit naar de komende vierdaagse. Het vertrekpunt is weer woon-zorgcentrum Rigtershof in Grootebroek. De start is elke dag om 17.30 uur. Ook dit jaar doen de meeste basisscholen in Stede Broec weer mee.

Inschrijven

De voorinschrijving is inmiddels al gesloten, maar men kan zich ook nog inschrijven op de eerste wandeldag op het startbureau. De inschrijfkosten zijn dan 6 euro per deelnemer.