Contact

K.G.B. doet flinke misstap in strijd om derde periode

K.G.B. heeft afgelopen zondag tegen Winkel geen goede beurt gemaakt. De ploeg leek onmachtig tegenover de formatie uit Winkel. De geflatteerde uitslag werd 5-1. Met het oog op een eventuele derde periode viel er voor KGB op bezoek bij Winkel nog voldoende te halen.

Pas na een 3-0 achterstand probeerde K.G.B. ook wat. Vlak voor rust deed Michael Helfensteijn wat terug: 3-1. In de openingsfase van de tweede helft ging Winkel rustig door. Een Winkelse speler passeerde Dirk Bakker: 4-1.

Wonder boven wonder

De thuisspelende club deelde richting het einde van de wedstrijd nog één tik uit (5-1) om het daar vervolgens bij te laten. Door nederlagen van Hauwert ’65 en Hugo Boys, plus de remise van VVS ’46, allen concurrenten in strijd om de derde periode, is er voor K.G.B. wonder boven wonder nog genoeg mogelijk.

Winkel – K.G.B. 5-1

Doelpunt K.G.B: Michael Helfensteijn ’41