Contact

K.G.B. start zondag strijd om promotie in Beverwijk

Na de knotsgekke wedstrijd tegen Westfriezen 1 staat het vlaggenschip van K.G.B. komende zondag de eerste wedstrijd van de nacompetitie te wachten tegen De Kennemers uit en in Beverwijk. In het Hemelvaartweekend hoopt de selectie te beschikken over een groot scala aan supporters die K.G.B. meehelpt in de strijd om promotie.

K.G.B. 1 speelt zondag tegen BVV De Kennemers. De ploeg uit Beverwijk is in de Derde Klasse B net geen kampioen geworden, maar had evenveel punten als de kampioen uit Castricum. De ploeg is vastberaden om alsnog te promoveren. K.G.B. staat een lastige voetbalzondag te wachten. In het verleden heeft K.G.B. het goed gedaan tegen De Kennemers, laten de Bovenkarspelers dit voort zetten.

Touringcar

De mannen in de rode sokken en witte broeken moeten naar de overwinning worden geschreeuwd. K.G.B. heeft daarbij de hulp nodig van alle supporters van de Bovenkarspelers. Er is inmiddels een volle touringcar gereserveerd om zondag naar het zuiden van Noord-Holland af te reizen voor de promotie.