Contact

Dineren en lunchen in het Martinuscollege

Gasten gezocht voor diner of lunch

Leerlingen van de afdeling horeca, bakkerij en recreatie van het Martinuscollege sluiten hun schooljaar af met een centraal examen in juni. Dit examen houdt onder andere in dat er voor gasten gekookt en geserveerd wordt in het opleidingsrestaurant van de school. Voor deze examenmaaltijden zijn de leerlingen op zoek naar gasten. 

In juni zijn er meerdere dagen waarop de leerlingen koken en serveren; een diner of een lunch. Er wordt een vast driegangenmenu gepresenteerd voor 15 euro per persoon, inclusief tafelwater en koffie/thee. Omdat het landelijke examenprogramma gevolgd moet worden, kan er tijdens de examens geen rekening worden gehouden met onder andere dieetwensen of allergenen.

De data voor diner en lunch zijn als volgt:

  • Diner van 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur op dinsdag 11 juni en donderdag 6 en 13 juni.
  • Lunch van 12.00 uur tot ongeveer 14.30 uur op vrijdag 7 juni.

Reserveren

Reserveren voor lunch en/of diner kan telefonisch op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur via het Martinuscollege: 0228-510300. De locatie is restaurant De Mantel, De Aanloop 6 in Grootebroek (in het Martinuscollege).