Contact

Tafeltennistafel in Oosterweed in gebruik genomen

Maandag 27 mei is de tafeltennistafel in Oosterweed ‘geopend’. Wethouder Nico Slagter (CDA) heeft samen met Grootebroeker Luc Nes een balletje geslagen. Hiermee is deze tafeltennistafel officieel in gebruik genomen.

Door een handtekeningenactie die Luc samen met zijn oma gehouden heeft is de tafeltennistafel daar komen te staan. De tafel is te vinden op het speelterrein aan de Multatulihof in Grootebroek. De verwachting is dat hier spoedig vele uurtjes sportief getafeltennist gaat worden.

Burgerinitiatief

De handtekeningenactie is een echt burgerinitiatief. De gemeente is sinds 2015 een beleid gaan voeren om dit soort initiatieven aan te moedigen. De wens om voorzieningen te faciliteren komt op deze manier echt ten goede aan de bewoners van de verschillende wijken in Stede Broec.

tafeltennistafel
Wethouder Nico Slagter (CDA) en initiatiefnemer Luc Nes.