Contact

Nico Schooneman en Jur Grooteman starten met Restaurant By NAP

Het is eindelijk zo ver voor Nico Schooneman en Jur Grooteman uit Bovenkarspel, Restaurant By NAP is vanaf vandaag geopend om te genieten van een heerlijk hapje of drankje. In het pand bij de Enkhuizer buitenhaven, waar voorheen De Admiraal en later DOK 4 waren gevestigd, is er sinds november 2018 hard bezig geweest met een volledige make-over.

Een nieuwe, moderne bar en een in lichte kleuren uitgevoerd interieur moeten de bezoeker verrassen. De naam is afgeleid van Normaal Amsterdams Peil (NAP) en geeft de binding met het water weer. Tevens zijn het ook de eerste letters van de drie voornamen van de nieuwe uitbater. De 55-jarige Bovenkarspeler Schooneman is nieuw als exploitant in de horeca, maar heeft jaren met compagnon Bob Post het installatiebedrijf Nibo gehad en heeft daardoor veel ervaring met de inrichting van horecazaken.

Nieuwe uitdaging

Na het overlijden van zijn echtgenote gooide Nico het roer om en zocht hij een nieuwe uitdaging. Het leegstaande restaurant aan de Havenweg kwam op zijn pad. Met Jur Grooteman, die met zijn horeca-ervaring de dagelijkse bedrijfsvoering gaat doen, heeft hij het restaurant gestript en is er een geheel nieuwe inrichting.

Licht en ruim zijn de trefwoorden van het nieuwe restaurant. Buiten op het terras kan ook worden gegeten met nog eens zestig zitplaatsen. Met de bovenzaal viel ook de toiletgroep af, dus die is nieuw. De spoelkeuken is verplaatst, maar de volledig ingerichte keuken kan zonder veranderingen weer in gebruik worden genomen. De donkere bar met luifel is vervangen door een zinken exemplaar met LED-verlichting.

Iedereen is vandaag vanaf 10.00 uur van harte welkom in Restaurant By NAP. Graag verwelkomen de heren u in het mooie restaurant!