Contact

“Het Boere Speul Festoin” op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag 12 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur organiseert sociaal cultureel centrum ’t Stadsplein ook dit jaar weer de Nationale Buitenspeeldag voor alle kinderen van Stede Broec.

De locatie is naast openbare basisschool De Klim-Op in Bovenkarspel. Op de Buitenspeeldag in de Rozeboom met het thema “Het Boere Speul Festoin” kunnen kinderen de hele middag de leukste spellen doen.

De activiteiten zijn heel divers, zoals Melkbus gooien, Kruiwagenrace, Speld in een hooiberg zoeken, Schminken, Overall hangen, Boer en ei race, Vuile was ophangen, Touwtrekken, Springkussen, Limonade koe en nog veel meer.

Gezellige woensdagmiddag

De organisatie verwacht er weer een gezellige middag van te maken. De toegang voor deze toffe middag is gratis.