Contact

De toekomststoel voor college B&W

Namens de leerlingen van groep 7 en groep 8 hebben Jasmijn, Jennifer en Nika de ‘toekomststoel’ aangeboden aan burgemeester Wortelboer en wethouders Nootebos en Groot. Het idee is dat het college met deze stoel rekening houdt met duurzaamheid in haar besluiten en met de kinderen die in de toekomst op deze stoel belanden.

’t Palet wordt Groener’

Alle leerlingen van SBO ‘t Palet zijn bezig met een project op school ‘afval niet op straat’ en ‘zuinig met energie omgaan’. Aan alle groepen is een speels educatief programma over (zwerf) afval aangeboden, gemaakt door Marije van der Stelt van “Hart op Groen’.

Onder de noemer ‘t Palet wordt Groener’ zijn de leerlingen en het schoolteam meegenomen in de eerste stappen op weg naar een groene school.

Toekomststoel

Leerlingen uit de groepen 7 en 8 hebben in het kader van dit project een ‘toekomststoel’ gemaakt met afvalproducten. De #toekomststoel is een idee van Jan Terlouw en heeft inmiddels landelijk al 60 prachtige stoelen opgeleverd.

De #toekomststoel is een lege stoel die in iedere vergadering en elk overleg de toekomst vertegenwoordigt en ons eraan helpt herinneren om duurzaamheid mee te wegen in de beslissingen van vandaag.