Contact

Burgemeester Wortelboer (VVD) slaat eerste paal restaurant Zwagers

Op woensdag 23 oktober heeft burgemeester Ronald Wortelboer (VVD) de eerste paal geslagen van restaurant Zwagers in winkelcentrum Streekhof. Aan het winkelpand tegenover het gemeentehuis, waar voorheen Lakeside en ABN-Amro waren gevestigd, wordt een serre en terras gebouwd. Het voormalige winkelpand ondergaat een heuse bouw metamorfose zodat in maart 2020 de deuren open kunnen.

Marianne Verdonk, namens eigenaar Hans Gottmer: “De realisatie van het restaurant heeft plaatsgevonden in nauwe samenwerking met de gemeente Stede Broec, Breg Architecten (Martijn Breg), Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk uit Zwaagdijk (Ronald Grooteman) en de toekomstige ondernemers van het restaurant Zwagers (Detlef Jensch en Eric Vermeulen). De positieve medewerking van de vereniging van eigenaren van het winkelcentrum Streekhof heeft mede bijgedragen aan het startschot voor de uitbreiding.”

Levendigheid op het plein

Burgemeester Ronald Wortelboer: “Ik ben blij met deze ontwikkeling. De komst van een gezellig terras zorgt voor meer levendigheid op het plein. Echt een aanwinst.”

Vanaf 14 oktober is er gestart met de aanleg van een afsluitbaar tochtportaal. Deze zorgt voor een windvrije, aangename ingang naar het winkelcentrum. De voormalige zij-ingang wordt onderdeel van het restaurant.

De eerste paal is geslagen.