Contact

De ultieme voorpret voor de kermis van Bovenkarspel

Op zondag 1 maart organiseert het kermiscomité van Bovenkarspel een kermis pre-party in het voorcafé van Vereenigingsgebouw de Tuf. Dit is een nieuw initiatief om optimaal de voorpret te benutten van de kermis tijdens Pasen in Bovenkarspel (10 t/m 14 april). Tijdens de pre-party maakt het comité het thema van Bovenkarspel bekend, kan men zich inschrijven voor het kermisfeest op tweede paasdag en is er de eerste kermisloterij met leuke prijzen!

Aanstaande zondag vanaf 15.00 uur gaan de deuren van de Tuf open en kan iedereen zich met zijn/haar vriendengroepen inschrijven. Er wordt topdrukte verwacht, want voorgaande jaren, toen de inschrijving nog digitaal verliep, was het binnen een aantal uur al uitverkocht. Tijdens de kermisloterij kunnen de kermisgangers prijzen winnen voor de middag zelf, maar ook voor maandag 13 april: de kermismaandag van het kermiscomité. Het thema moet dit jaar nog meer verbindend worden voor Bovenkarspel. Het comité ambieert dit jaar de straten en huizen te laten versieren in heel Bovenkarspel!

Traditie

Behalve oude en vertrouwde bezigheden zoals de Swingo, doet het comité dus ook weer haar best om nieuwe activiteiten te starten. Oud en vertrouwd is een goed beproefd recept, maar meer is altijd beter. We hopen dat het voor de toekomst voor herhaling vatbaar is. We maken er een gezellige middag van met onder andere DJ Dolphin. De voorpret voor de kermis is nu extra lang, want Pasen is pas over vijf weken. Dit mag zeker een nieuwe traditie worden!