Contact

Mexicaans thema voor kermis Lutjebroek

Het kermiscomité van Lutjebroek heeft afgelopen week het kermisthema van 2019 bekend gemaakt. Het thema ‘Holy Guacemole – Fiesta Mexicana’ moet ervoor zorgen dat Lutjebroek in het eerste weekend van september wordt omgetoverd tot Mexico City.

Lutjebroek gaat op de Mexicaanse tour. Kermisgangers kunnen zich weer voorbereiden op de heerlijke Mexicaanse keuken en gezellige muziek. Het feest van het jaar voor jong en oud, vier dagen lang live muziek op meerdere locaties aan de P.J. Jongstraat. Iedereen kan weer gezellig borrelen met vrienden, bekenden of onbekenden in bijvoorbeeld Café De Paus. Ook zijn er vele vormen van straat theater en natuurlijk nog veel veel meer.

Lees ook: Mega Matrozen Festijn tijdens kermis Bovenkarspel

Thema Mexico

Het Mexicaanse thema met Kermis Lutjebroek 2019 is van zaterdag 31 augustus tot en met dinsdag 3 september.